top of page
Färgglada ballonger

Barnkalas

Bowlingkalas, eller bowlingparty som vi också säger, är en perfekt aktivitet för barn och ungdomar mellan 6-15 år. Under bowlingkalaset släcker vi ner och kör en timme discobowling – och efteråt blir det god mat, glass och dryck. Totalt pågår kalaset i 1 timme och 40 minuter.

I början har vi en liten introduktion för barnen där vi visar hur man bowlar och vad man ska tänka på. Vi har både lätta klot och bowlingskor i små storlekar. Dessutom är alla banor utrustade med bumpers (staket).

Bowlingparty är väldigt uppskattat av både barnen och föräldrar. Innan partyt är slut får dessutom födelsedagsbarnet med sig en liten överraskning hem.

Välj bland någon av våra tre menyer:

Meny 1 

1 timmes bowling

korv med bröd

saft

glass 

överraskning till födelsedagsbarnet

129kr/barn

Meny 2 

1 timmes bowling

pannkakor med grädde och sylt

saft

glass

överraskning till födelsedagsbarnet

129kr/barn

Meny 3

1 timmes bowling 

hamburgare med pommes frites 

saft 

glass

överraskning till födelsedagsbarnet

149kr/barn

TILLVAL  

Strikey godispåse

20 kr/barn

BRA ATT VETA
Ni får gärna ta med eget godis till barnen. Ni får däremot inte ha med egen mat eller dryck.
Bekräfta antal deltagande barn senast 1 dagar innan partyt äger rum samt meddela eventuella allergier eller andra matrestriktioner som kan vara bra att känna till.

BOKNING
Det enklaste är att du ringer oss och bokar på 0502-125 67. Du kan också maila din bokning på info@forshallensbowlingcenter.se. Det är bra om ni skriver med ditt namn och telefonnummer i mailet så att vi kan nå dig. 

img-removebg-preview.png
bottom of page